Marketing on-line

Webdesign

Construim website-uri dinamice, cu sisteme proprii de administrare, optimizate pentru motoarele de cautare.  Click aici pentru portofoliu.

Domenii & Hosting

Ne place sa comparam site-urile cu oamenii. Au un nume ( domeniu) si o casa unde sunt gazduite fisierele (hosting). Oferim servicii de rezervare domenii, gazduire si mentenanta la tarife avantajoase.

Social Media

Sunt peste 7.000.000 de utilizatori ai Facebook.com in Romania, peste 6.000.000 pe Youtube.com, peste 1.200.000 utilizatori LinkedIn,  200.000 pe Twitter. In plus sunt pagini web si portaluri specifice fiecarei industrii.

Fie ca ne place sau nu potentialii nostri clienti isi petrec timpul pe retelele de socializare, iar prezenta noastra acolo nu mai e un moft sau o fita. Administram pagini si conturi de social media, transformand contactele, fanii si prieteni in clienti. In plus prin conturile de Social Media se asigura si optimizarea si dezvoltarea notorietatii companiei dvs. on-line.

Google Adwords

Deseori se intampla ca paginile web pe care le detineti sa nu produca vanzari si sa nu contribuie la dezvoltarea afacerii dvs. pentru ca sunt foarte greu de gasit de catre potentialii dvs. clienti. O campanie de promovare pe principalul motor de cautare, Google.com va poate transforma pagina web intr-un veritabil generator de clienti si vanzari. In functie de bugetul si disponibilitatea dvs. va oferim administrarea si optimizarea campaniilor dvs.

Campanii E-mail

Comunicarea prin e-mail a devenit un principal vector de transmitere a mesajelor. Ne-am obisnuit sa ne inscriem le newslettere, sa incepem dimineata cu o cafea si cu mesajele din Inbox, sa asteptam ofertele si noutatile pe e-mail. Cu o vasta baza de date oferim servicii de promovare prin intermediul e-mailul, de la concept la distributie si evaluare.

slide2vitamina

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:

0744828120, info@vitamina-marketing.eu