Consultanta marketing si management

Consultanta marketing

Branding

Unii antreprenori considera ca brandul este doar un nume si un logo, eventual si slogan. Aceasta este insa o perspectiva foarte limitata asupra brandului. Un brand este reprezentat de nume si logo si de ceea ce reprezinta el in mintea consumatorilor si de cat de puternic asociaza acestia acel ceva de brandul in sine. Exista trei componente cheie ale unui brand : identificatorii, atributele si asocierile. Cand vedeti un produs foarte scump in comparatie cu altele mai ieftine si spuneti „mai mult platesti pe firma decat pe produs”, aici e vorba de brand, platesti marca, platesti beneficiile emotionale si economice ale produsului X fata de cele mult mai ieftine ale Y,Z.

Daca doriti sa va dezvoltati afacerea pe termen lung dezvoltati-va brandul, pozitionarea si investiti in strategia dvs. de marketing. Suntem aici sa va sprijinim in aceste demersuri.

Dezvoltarea afacerii

Cand vorbim de dezvoltarea afacerii sunt o multitudine de lucruri pe care le putem lua in calcul, de la branding, la diversificarea gamei de produse/servicii, la dezvoltarea canalelor de vanzare, expansiunea pe piete noi, fidelizarea clientilor  sau valorificarea unui avantaj comparativ sau competitiv.

Va ajutam sa va dezvoltati afacerea cu idei si solutii adaptate domeniului si pietei in care activati.

Consultanta in management

Consultanta in management consta in sfaturi pentru optimizarea proceselor, managementul schimbarii, diagnosticarea unor probleme si rezolvarea acestora, adoptarea de proceduri de comunicare, inregistrare, transmitere informatii, reglementari interne. De obicei companiile apeleaza la un consultant in management atunci cand sunt probleme pentru ca acesta vede lucrurile din afara companiei, nu este influentat de cultura organizationala, de obiceiuri sau de persoane din interior.

Deseori consultantul in management are rolul de observator obiectiv, identificator de solutii alternative, consilier de proces sau promotor al schimbarii si al comunicarii.

slide1vitamina